Четвер, 02.05.2024, 14:03 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Листопад » 12 » Шляхи впровадження новітніх виробничих технологій на уроках виробничого навчання
15:01
Шляхи впровадження новітніх виробничих технологій на уроках виробничого навчання
Наприкінці жовтня на базі ВПУ №36 відбувся семінар-практикум старших майстрів з теми «Впровадження новітніх виробничих технологій на уроках виробничого навчання». У роботі семінару активну участь від нашого навчального закладу взяв участь Д.В. Міщук, майстер виробничого навчання.

В ході роботи семінару директор професійного ліцею М.Я. Осипчук розповів про проблеми та шляхи забезпечення належної якості підготовки кваліфікованих робітників, ознайомив учасників семінару з матеріально-технічною базою, про систему підготовки робітничих кадрів та перспективи розвитку у ВПУ №36 с.Балин.

Було цікаво відвідати уроки виробничого навчання з «Слюсарної справи», технічного обслуговування тракторів та ін. Під час проведення занять з виробничого навчання майстри впроваджують сучасні новітні технології, застосовують новітню техніку.

При огляді матеріальної бази учасники побачили як оновлюють та вдосконалюють матеріальну базу в ВПУ №36 згідно нових тенденцій та вимог сучасного ринку праці.

Методист ВПУ М.Я. Петрова презентувала змістовну презентацію та виступ про «Сучасний урок виробничого навчання як шлях до формування конкурентоспроможного робітника» та вимоги до уроку виробничого навчання.

Педагоги навчального закладу презентували досвід створення відеофрагментів з вивчення нової техніки в умовах виробництва при підготовці кваліфікованих робітників.

Про організаційно-методичні аспекти впровадження інноваційних виробничих технологій у професійно-практичній підготовці кваліфікованих робітників розповів учасникам заходу заступник директора з навчально-виробничої роботи Чміль А.В.

Директора Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області Шевчук Л.І. ознайомила з порядком підвищення кваліфікації педагогічних працівників професійно-технічних навчальних закладів.

Учасники відчули високий рівень заходу та висловили подяку його організаторам.
Майстер в/н Д.В. Міщук
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 806 | Додав: proflicey020