Понеділок, 29.04.2024, 00:56 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2013 » Червень » 5 » Шляхи удосконалення комплексно-методичного забезпечення предмета «Фізика»
13:33
Шляхи удосконалення комплексно-методичного забезпечення предмета «Фізика»
4.06.2013р. викладачі фізики зібралися в Красилівському професійному ліцеї, де відбувся обласний семінар-практикум викладачів фізики ПТНЗ. Очолювала семінар Т.М.Сидоринко, зав. відділом загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО.

Презентацію навчального закладу зробила директор ліцею Л.І. Маланчак, яка ознайомила присутніх з історією ліцею та планами роботи в навчальному закладі відповідно до потреб даного регіону.

Семінар пройшов в дружній і творчій атмосфері. Тетяна Миколаївна ознайомила присутніх з сучасними вимогами щодо плануючої документації кабінету «Фізика». Викладач В.В. Куліковська поділилась досвідом роботи з даного питання.

Далі було проведено відкрите заняття з фізики, методична мета якого: «Професійне спрямовання на уроках фізики». Викладач О.Ф.Склонна вдало поєднала тему із професіями: “Кухар”, “Будівельник”, “Слюсар-ремонтник”. Учні активно працювали на уроці з використанням ІКТ.

На семінарі піднімалось питання презентації авторських навчальних методичних доробок, науково дослідницької роботи з учнями ПТНЗ. Під час обговорення яких викладачі фізики ділились своїм досвідом роботи з допомогою презентацій, методичних посібників тощо.

Було проведено екскурсію на ТОВ «Вікс-Фільтрон» - соціальний партнер закладу, заступником директора Л.І. Бровчук.

Від всіх учасників семінару хочу виразити подяку в її організації та проведенні.











Голова метод комісії природничо-математичних дисциплін
Маєвська О.Г.
Категорія: Методична робота | Переглядів: 1530 | Додав: proflicey020