Вівторок, 30.04.2024, 03:02 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2013 » Жовтень » 1 » Шляхи підвищення якості підготовки робітничих кадрів шляхом співпраці з соціальними партнерами
07:04
Шляхи підвищення якості підготовки робітничих кадрів шляхом співпраці з соціальними партнерами
26 вересня 2013 року на базі Понінківського професійного ліцею відбувся навчальний семінар інженерно-педагогічних працівників професії «Швачка. Кравець» з питання «Шляхи підвищення якості підготовки робітничих кадрів шляхом співпраці з соціальними партнерами». У роботі семінару активну участь від нашого навчального закладу взяла Муравйова Р. П., майстер виробничого навчання.

Засідання відкрила координатор секції, завідувач відділом професійної підготовки НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області Г.М. Соленцова.

В ході роботи семінару директор Понінківського професійного ліцею Романюк М. Є. розповів про систему підготовки робітничих кадрів у Понінківському професійному ліцеї, проблеми та шляхи забезпечення належної якості підготовки кваліфікованих робітників, ознайомив учасників семінару з матеріально-технічною базою, виставкою художньо-прикладної творчості.

Учасники семінару відвідали відкриті уроки виробничого та теоретичного навчання із застосуванням інтерактивних методів навчання та інформаційно-комунікаційних технологій. По закінченні уроків Муравйова Р.П. взяла участь в обміні досвідом щодо впровадження в навчально-виробничий процес сучасних виробничих технологій та співпраці ПТНЗ з соціальними партнерами при підготовці майбутніх робітників швейного виробництва.

Учасникам засідання була надана також можливість відвідати соціального партнера ТОВ «ПОЛОННЕ ТРАУЗЕС ФЕКТОРІ», який спеціалізується на пошитті чоловічих брюк та поспілкуватися з представниками підприємства і ознайомитися з сучасною технікою та новітніми технологіями.
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 591 | Додав: proflicey020