Вівторок, 21.05.2024, 22:13 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Жовтень » 20 » Щастя творити добро
11:27
Щастя творити добро
Доброта і чуйність, співпереживання і щиросердність, уміння розділити чужий біль, підтримати у важку хвилину, розрадити в горі й біді - це споконвіку в характері нашого народу.

Саме на тему «Робити добро-щастя» відбувся захід із циклу сократівські бесіди в групі №203 17 жовтня в кабінеті української мови та літератури.

На заході учні формували уміння диференціювати ознаки доброго і злого, склали словничок «добрих» слів — слів, частиною яких є слово «добро», розвинули почуття доброти, чуйності, милосердя, гуманності, взяли участь у творчій грі «Збери приказки та прислів'я». Вкотре переконались, що найдобрішою, найласкавішою у нашому житті є Мама.
У народі кажуть: «Біля сонця тепло, а біля матері добре».

Окрасою спілкування стали прочитані вірші, легенди. Активну участь у заході взяли такі учні: Левкович Б.,Стойков С.,Пивоварський Р.,Войнарівський О. На завершення заходу прийшли до головної думки:« Все починається з добра».





Будьмо ж милосердними до тих, хто плаче і страждає, до тих, хто потребує нашої уваги та допомоги. Поспішайте, друзі, робити добро!

Лікуймо наші зболені серця,
Лікуймо наші душі зачерствілі,
Несімо правди непогасний стяг –
І кривда в нашу долю не поцілить.

Ваколюк Т.С.,викладач укр.літератури
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 513 | Додав: proflicey020