Понеділок, 06.05.2024, 12:49 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Квітень » 20 » Шепетівка в іменах (літературно-історична мандрівка)
12:14
Шепетівка в іменах (літературно-історична мандрівка)
Згідно плану виховної роботи 19 квітня учні груп 303 та 204 відвідали центральну районну бібліотеку ім. М.Коцюбинського, де відбувся виховний захід про відомих людей,які прославили своїми досягненнями наше місто.

Літературно-історичну мандрівку відкрив Лукашук Олександр Володимирович - науковий працівник музею ім. М.Островського, який розповів про Валентина Садовського - українського громадського діяча УНР, жертви сталінських репресій, а також про письменників та поетів: В.Лінника, О.Царика, Н.Рибака та інших.



В продовження подорожі приєдналася працівник бібліотеки Перькова Ніна Яківна, яка привернула увагу учнів героїчними подвигами наших земляків, що захищали рідну землю від німецько-фашистських загарбників, а саме герой Радянського Союзу Сергій Климович та Валентин Котик.

В заключному слові Романюк Зінаїда Борисівна - завідуюча відділом обслуговування, розповіла про нашого сучасника, який вніс вагомий внесок в розвиток української незалежності, народного депутата України Олександра Івановича Ємця.



Учні з цікавістю слухали розповіді,задавали питання. Маємо надію на те,що із слухачів в майбутньому виростуть висококваліфіковані фахівці своєї справи, що прославлять наш край та навчальний заклад своїми досягненнями.
Класний керівник гр.303 Байло М.М.
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 428 | Додав: proflicey020