Субота, 27.04.2024, 09:26 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Травень » 27 » Семінар-практикум викладачів іноземної мови ПТНЗ області
10:45
Семінар-практикум викладачів іноземної мови ПТНЗ області
19 травня 2016 року відбувся он-лайн семінар викладачів іноземних мов на тему «Сучасні навчальні технології у викладанні іноземних мов у закладах професійно-технічної освіти».

Семінар розпочався виступом методиста відділу загальноосвітньої підготовки Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області Л.С. Погребняк, яка розкрила сутність проблеми використання сучасних навчальних технологій у викладанні іноземних мов у закладах професійно-технічної освіти.

Практичним етапом семінару був перегляд відкритого уроку з англійської мови, який продемонструвала колегам Н.М. Максімова, викладач іноземної мови Вищого професійного училища №36 с.Балина, та відкритого позакласного виховного заходу з німецької мови, який було проведено Л.А. Гуцал, Є.М. Кучер, викладачами іноземної мови Вищого професійного училища №36 с.Балина.

На заключному етапі семінару викладач іноземної мови ДНЗ «Вище професійне училище №11 м. Хмельницького» О.М. Заєць поділилась досвідом роботи з питання «Рольові ігри як засіб активізації діяльності учнів на уроках та у позанавчальній роботі з іноземної мови».
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 405 | Додав: proflicey020