Вівторок, 23.04.2024, 21:50 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2019 » Квітень » 5 » Секційне засідання ІПП електротехнічних професій на тему: «Компетентнісно-модульний підхід у профосвіті - важливий чинник якісної підготовки
08:16
Секційне засідання ІПП електротехнічних професій на тему: «Компетентнісно-модульний підхід у профосвіті - важливий чинник якісної підготовки
04.04.2019 року в навчально-практичному центрі з професій «Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж. Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування. Електромонтажник силових мереж та електроустаткування» Шепетівського професійного ліцею відбулось секційне засідання ІПП електротехнічних професій на тему: «Компетентнісно-модульний підхід у професійній освіті як важливий чинник якісної підготовки кваліфікованих робітників з електрорадіотехнічних професій»

В ході засідання учасники семінару ознайомились з системою роботи щодо підготовки робітничих кадрів у Шепетівському професійному ліцеї та роботою навчально-практичного центру « Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж. Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування. Електромонтажник силових мереж та електроустаткування».



Розглядали питання компетентнісно-модульного підходу у професійній освіті як важливий чинник якісної підготовки кваліфікованих робітників з електрорадіотехнічних професій:
- Компетентнісний підхід в освіті як основа її реформування;
- Важливість впровадження компетентнісного підходу у професійно-технічну освіту;
- Компетентнісний підхід при розробці робочих навчальних програм з професії; «Електромонтажник з освітлювальних мереж та устаткування».

Піднімали питання дуальна форми навчанн для професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування»



Обмінювались досвідом роботи з питань впровадження компетентнісно-модульного підходу у професійній освіті.

Семінар пройшов дуже плідно і цікаво. Всі учасники семінару почули багато нового і отримали позитивні враження поспілкувавшись з колегами.
Категорія: Навчально-практичний центр | Переглядів: 520 | Додав: proflicey020