Четвер, 18.04.2024, 20:00 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2018 » Травень » 3 » Розвиток ключових компетентностей учнів при викладанні предмета «Охорона праці»
09:57
Розвиток ключових компетентностей учнів при викладанні предмета «Охорона праці»
26 квітня 2018 року на базі ДНЗ «Полонський агропромисловий центр професійної освіти» (смт. Понінка) відбувся проблемний семінар для викладачів предмета «Охорона праці» на тему «Розвиток ключових компетентностей учнів при викладанні предмета «Охорона праці»».

Під час семінару було обговорено ряд актуальних для викладачів предмета «Охорона праці» питань.

З особливостями компетентнісного підходу до підготовки кваліфікованих робітників, алгоритмом розробки робочих навчальних програм з предмета «Охорона праці» на модульно-компетентісній основі та питанням розвитку ключових компетентностей при викладанні предмета «Охорона праці» познайомила учасників семінару І.М. Кирилюк, методист лабораторії професійної підготовки НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій обл.

Досвідом розвитку професійних компетентностей шляхом впровадження сучасних форм і методів навчання з предмета "Охорона праці" поділилась О.М. Коврига, викладач Шепетівського професійного ліцею.

Учасників семінару ознайомили з матеріально-технічною базою та комплексно-методичним забезпеченням ДНЗ «Полонський агропромисловий центр професійної освіти», з комплексно-методичним забезпеченням викладання предмета «Охорона праці» в ДНЗ «Полонський агропромисловий центр професійної освіти»», переглянули та обговорити узагальнюючий урок-квест з теми «Безпека праці в галузі» «Основи безпеки в галузі паперового виробництва», позаурочний захід - подорож «Сторінками охорони праці».



Викладач Коврига О.М.
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 484 | Додав: proflicey020