Субота, 20.04.2024, 13:11 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2021 » Жовтень » 28 » Рокам ніколи пам’яті не стерти…
13:51
Рокам ніколи пам’яті не стерти…
28 жовтня наша країна відзначає День визволення України від німецько-фашистських загарбників. Ця дата залишиться найсвітлішим спомином у серці кожного громадянина України. Адже, саме Україна зазнала найбільших жертв і руйнувань у страхітливій Другій світовій війні.



В рамках відзначення 77-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників у Шепетівському професійному ліцеї було проведено ряд виховних заходів: в групі 101 класним керівником, Ковригою О.М. - захід онлайн на тему «Шлях до звільнення», в групі 104, класний керівник, Міщук О.Ю. - виховну годину онлайн «Тих днів у пам’яті не стерти і сьогодні», класний керівник групи 203, Дзюба А.С. - онлайн захід «Тільки пам’ять не сивіє», в групі 204, класним керівником, Гуменюк Л.Р. було проведено годину пам’яті «Ми пам’ятаємо», у групі 304, класний керівник, Рижко Л.С, провела усний журнал онлайн на тему «Ти пам’ятай, ніколи не забудь».



Проведені заходи дали змогу підростаючому поколінню дізнатися щось нове і цікаве для себе, поринути у ті часи та події, які ми не маємо права забувати, заради процвітання України та її мирного майбутнього.
Гуменюк Л.Р., викладач історії
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 397 | Додав: proflicey020