Середа, 24.04.2024, 07:39 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2019 » Червень » 10 » «Реалізація Концепції підготовки фахівців за дуальною формою здобуття професійної освіти з професій швейного виробництва»
07:17
«Реалізація Концепції підготовки фахівців за дуальною формою здобуття професійної освіти з професій швейного виробництва»
Саме на таку тему, 6 червня 2019 року, на базі Шепетівського професійного ліцею відбувся обласний проблемний семінар для педагогічних працівників професій швейного виробництва. Роботу секції розпочала Жухевич С.В., методист лабораторії професійної підготовки НМЦ ПТО ПК, яка зосередила увагу присутніх на особливостях реалізації Концепції підготовки фахівців за дуальною формою здобуття освіти.



Далі учасники семінару відвідали швейні підприємства м.Шепетівки, ТОВ «Т-Стиль» та ПП «Валімарк-біз», які спеціалізуються на пошитті легкого плечового одягу.



В ході професійної дискусії досвідом ділилися:
- Муравйова Р.П., викладач професійно-теоретичної підготовки, майстер виробничого навчання з професії «Швачка. Кравець» Шепетівського професійного ліцею, про особливості співпраці з роботодавцями.
- Бачинська Ю.Л. та Герасимчук Т.П., майстри виробничого навчання ДНЗ «Хмельницький центр ПТО сфери послуг», про впровадження дуальної форми навчання, які ведуть підготовку груп на базі швейних підприємств ТМ «Бембі» та «Pollardi» м.Хмельницького.

На завершення семінару було розглянуто питання щодо методики розробки навчальних програм на основі модульно-компетентнісного підходу на прикладі професії «Швачка».

Категорія: Методична робота | Переглядів: 505 | Додав: proflicey020