Неділя, 28.04.2024, 19:58 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Жовтень » 2 » РАЗОМ ЛЕГШЕ СПРАВИ ВЕРШИТИ
08:54
РАЗОМ ЛЕГШЕ СПРАВИ ВЕРШИТИ
У вересні навчальний заклад готується до роботи, як ото тісто під опару: як дотримаєшся усіх правил, матимеш хороші сходи. Хочеш мати добру випічку, порадься з господинями, адже у кожної є свої наробітки, свій досвід, свої результати.

Так і в педагогіці: порада , спільно виважені кроки батьків та педагогічних працівників стануть лише на користь в організації та здійсненні навчально-виховного процесу.

Саме з метою вироблення спільних заходів подальшої співпраці у 2015-2016 навчальному році з 17 по 25 вересня в ліцеї проводились батьківські збори у навчальних групах.

Від кожної із груп було делеговано представництво до загальноліцейного батьківського комітету. Організовувалась та планувалась робота батьківських активів груп, відслідковувались питання організації та проведення виробничого навчання та виробничої практики, відвідування учнями занять, дотримання дисципліни на уроках , правил проживання у гуртожитку. Особливу увагу батьків було звернено на контроль за позаурочною зайнятістю учнів, відвідування соціально незахищених сімей з метою вивчення їх житлово-побутових умов проживання та можливості надання матеріальної допомоги.

За ініціативою батьків вирішено продовжити роботу «Клубу небайдужих батьків», котрий є осередком найбільш активного прошарку батьківського комітету ліцею.

Л.Г.Сидорчук -
заступник директора з ВР







Батьківські збори в групі № 104


батьківські збори в групі №204
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 505 | Додав: proflicey020