Неділя, 05.05.2024, 06:39 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Червень » 30 » Професійна спрямованість вивчення іноземних мов у професійно-технічних навчальних закладах: стан та перспективи
11:16
Професійна спрямованість вивчення іноземних мов у професійно-технічних навчальних закладах: стан та перспективи
24 червня 2015 року Інститут професійно-технічної освіти НАПН України провів науково-практичний семінар на тему: «Професійна спрямованість вивчення іноземних мов у професійно-технічних навчальних закладах: стан та перспективи».

Учасники семінару презентували останні досягнення та методичні розробки їхніх установ для викладачів іноземних мов ПТНЗ. Так, Сюзанне Бекер, заступник директора та керівник мовного відділу Goethe-Institut в Україні представила діяльність Goethe Institut в Україні, розповіла про можливості для викладачів та учнів професійно-технічних навчальних закладів у вивченні мови та окреслила подальші шляхи спільної діяльності з ІПТО НАПН України в сфері підвищення професійної кваліфікації викладачів німецької мови. Світлана Бацюкова, менеджер програм мобільності програми Еразмус+, презентувала цю програму, її структуру, розповіла про шляхи професійної мобільності викладачів та учнів ПТНЗ, можливості професійного розвитку. Віктор Тиркало, президент ГО «Ліга розвитку науки» розповів про актуальність створення проектних офісів у навчальних закладах, їх функції та можливості для розвитку міжнародної діяльності у системі ПТО.

Загалом, представлені на семінарі доповіді викликали позитивні емоції та справили приємне враження на учасників і гостей заходу. Шляхи подальшої діяльності у визначеному напрямку співпраці щодо викладання іноземної мови професійного спрямування, що були визначені під час семінару, будуть презентовані у вигляді рекомендацій найближчим часом в журналі «Професійно-технічна освіта».

Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 460 | Додав: proflicey020