Четвер, 02.05.2024, 06:55 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Червень » 11 » Про підсумки обласного конкурсу інноваційних технологій у сфері професійно-технічної освіти
08:46
Про підсумки обласного конкурсу інноваційних технологій у сфері професійно-технічної освіти
Згідно плану роботи Науково – методичного центру професійно – технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області і відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації 14, 15 травня 2015 року проводився обласний конкурс інноваційних технологій у сфері професійно-технічної освіти.

Методист ліцею Гуменюк Л.Р. та соціальний педагог Ляска О.О. репрезентували до уваги журі обласного конкурсу інноваційний проект на тему: «Впровадження ко-медіації у Шепетівському професійному ліцеї з залученням органів учнівського самоврядування», висвітлили інновації у виховній роботі, соціально – педагогічний супровід учнівської молоді.

Згідно наказу «Про підсумки обласного конкурсу інноваційних технологій у сфері професійно – технічної освіти» № 264-од від 03.06. 2015 року Шепетівський професійний ліцей є призером Конкурсу за впровадження інноваційних методик психологічного супроводу у навчально – виховний процес та нагороджено Дипломом Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації.

Соціальний педагог Ляска О.О.
Категорія: Методична робота | Переглядів: 454 | Додав: proflicey020