Понеділок, 29.04.2024, 07:43 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Жовтень » 30 » Поспішайте робити добро!
10:37
Поспішайте робити добро!
Саме такими словами розпочалась бесіда (із циклу сократівські бесіди) в групі №204 26 жовтня в кабінеті української мови та літератури. Епіграфом бесіди стали слова В.Гюго: « У цьому світі є тільки одна річ, перед якою належить схилятися, це — Геній, і одна річ, перед якою слід упасти на коліна, це – ДОБРОТА».

На виховному заході учні з’ясували сутність понять «добро», «доброта», «милосердя» як принципів людського буття, склали невеличкий словничок «добрих» слів — слів, частиною яких є слово «добро», розповіли про свої добрі вчинки, взяли участь у творчій грі «Збери приказки та прислів'я» і провели тестування «Що означає бути добрим?». Окрасою спілкування були прочитані вірші, легенди, музика. Активну участь у заході взяли такі учні: Желудов І., Матвійчук М., Садовець О. На завершення переглянули презентацію « Все починається з добра».

Поспішайте, друзі, робити добро! Нехай ніколи не затьмарить вашу душу зла справа. Хай тепло ваших сердець зігріває усіх — і рідних, і друзів, і навіть незнайомих людей. І тоді настане час, коли ви зможете сказати: «Я роблю важливу справу — приношу людям радість!».









Ваколюк Т.С. - викладач укр.мови та літератури
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 472 | Додав: proflicey020