Субота, 20.04.2024, 00:20 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2019 » Квітень » 24 » Перемога у міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти - 2019»
13:32
Перемога у міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти - 2019»
14-16 березня 2019 року відбулася Десята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Дев’ята міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu» у Київському Палаці дітей та юнацтва.

Організаторами заходу виступили Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Уже десятий рік поспіль профтехосвітяни Хмельницької області беруть участь у Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти». Цього року разом з профтехосвітянською спільнотою Хмельницької області представляв конкурсну роботу Шепетівський професійний ліцей на тему «Система роботи Шепетівського професійного ліцею щодо упровадження інноваційних педагогічних та виробничих технологій в освітній процес». У тематичному конкурсі у номінації «Упровадження інноваційних освітніх і виробничих технологій – ефективний засіб підвищення якості підготовки кваліфікованих кадрів» робота ліцею відзначена: Дипломом за активну участь у реформуванні національної системи освіти та срібною медаллю у номінації «Упровадження інноваційних освітніх і виробничих технологій – ефективний засіб підвищення якості підготовки кваліфікованих кадрів».



Вітаємо колектив ліцею з перемогою.
Методист ліцею Гуменюк Л.Р.
Категорія: Наші досягнення | Переглядів: 338 | Додав: proflicey020