П`ятниця, 03.05.2024, 08:08 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2013 » Квітень » 24 » Переймаємо передовий педагогічний досвід колег області!
09:55
Переймаємо передовий педагогічний досвід колег області!
18 квітня на базі ДНЗ "Подільський центр професійно-технічної освіти" в м. Кам’янець-Подільський відбулося чергове засідання обласної школи передового педагогічного досвіду інженерно-педагогічних працівників опоряджувальних професій на тему: "Впровадження сучасних виробничих технологій у навчально-виробничий процес". Від нашого навчального закладу участь в засіданні взяв майстер виробничого навчання професії «Штукатур, лицювальник-плиточник» Ляска С. Г.

Засідання відкрила координатор фахової секції, методист відділу професійної підготовки НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області Н.В. Півторацька.

Заступник директора ДНЗ "Подільський центр професійно-технічної освіти" В.Г. Баранов ознайомив учасників школи передового педагогічного досвіду з особливостями навчально-виховного процесу навчального закладу та системою роботи з професійної підготовки кваліфікованих робітників. Він, зокрема, зазначив, що впровадження сучасного обладнання, матеріалів, інноваційних виробничих технологій у навчально-виробничий процес єодниміз пріоритетних напрямів роботи закладу.

Учасники засідання мали змогу відвідати й проаналізувати майстер-клас на тему: "Технологія монтажу гіпсокартонних перегородок "Кнауф" W111". Присутнім також була запропонована теоретична інформація та практично продемонстрована технологія виконання робіт з улаштування гіпсокартонних перегородок "Кнауф" W111.

На завершення зустрічі інженерно-педагогічні працівники обмінялися досвідом роботи з питань впровадження сучасних виробничих технологій у навчально-виробничий процес, удосконалення уроків виробничого навчання.

В результаті обговорення роботи школи ППД майстрам виробничого навчання та викладачам предметів професійно-теоретичної підготовки були надані методичні рекомендації для подальшої якісної та результативної роботи.
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 688 | Додав: proflicey020