Понеділок, 29.04.2024, 06:47 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Лютий » 20 » ПАТРІОТИЧНЕ ВИХОВАННЯ МОЛОДІ - НАГАЛЬНА ПОТРЕБА СЬОГОДЕННЯ
12:40
ПАТРІОТИЧНЕ ВИХОВАННЯ МОЛОДІ - НАГАЛЬНА ПОТРЕБА СЬОГОДЕННЯ
З 8 по 15 лютого в ліцеї проходив тиждень патріотичного виховання молоді приурочений до Дня звільнення Шепетівки від німецько-фашистських загарбників та Дня пам’яті воїнів-інтернаціоналістів.

Учні груп № 204 та 304 відвідали та привітали із святом ветеранів Великої Вітчизняної війни М.П.Сінькова та І.М.Шабадах.

У всіх навчальних групах було проведено тематичні виховні години «Шляхами визволення нашого краю», до участі у яких було запрошено Л.А.Ревіну.

Каскад виховних заходів припав саме на 11 лютого: було озвучено тематичну радіогазету,Л.Р.Гуменюк проведено відкритий відео-урок в групі №104 «Шепетівка-нескорений край», проведено фотовиставку «Війна очима художників».

Учні ліцею взяли участь у покладанні квітів до могили загиблих воїнів-визволителів.

13 лютого учні нашого навчального закладу мали зустрічі із воїнами-афганцями Окорським В.М., Алєксєєвим І.Е., Казмірчуком Ю.О., під час яких не лише пригадувалась війна в Афганістані, а й аналізувались теперішні події на сході нашої держави.

Воїни-афганці вручили призи та грамоти переможцям стрільб з пневматичної зброї, котрі, як зазвичай, щорічно проводяться в ліцеї з нагоди Дня звільнення Шепетівки від німецько-фашистських загарбників.

Переможцями цього року стали:
- у командній першості: 1 місце- група №204, 2 місце - група №203.
- у особистій першості: 1 місце-Рибачук Руслан - гр. №204,
2 місце-Магазейщиков Дмитро - гр. № 203.

В.А.Малошик - викладач ЗВ ліцею













Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 455 | Додав: proflicey020