Четвер, 25.04.2024, 23:44 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2018 » Червень » 1 » Останній іспит у професійний шлях
14:07
Останній іспит у професійний шлях
В останній день травня в професійному ліцеї відбувся захист державних кваліфікаційних робіт учнів групи № 102 з професії: «Електрогазозварник». Державна кваліфікаційна атестація відбулася за участю: головного інженера ПП УК «Житлофонд» – Титуса М.І.; головного Державного інспектора відділу нагляду на виробництві і об’єктах підвищеної небезпеки управління Держпраці у Хмельницькій області – Назарова В.А.; в. о. заступника директора ліцею з НВР – Ляски О.О.; cтаршого майстра – Байло М.М. та майстра групи Попової О І.

Комісія розглянула виконання кваліфікаційних пробних робіт майбутніх робітників, написання письмових екзаменаційних робіт, результати успішності учнів, виробничі характеристики, провела перевірку знань учнів, які здобували професійно-технічну освіту в ліцеї.

Також кожен учень додатково мав можливість скласти іспит на право виконання робіт з підвищеною небезпекою та отримати групу допуску з електробезпеки.



Після закінчення іспиту група в повному складі отримала диплом кваліфікованого працівника – електрогазозварника третього розряду. Кращі випускники ліцею були нагороджені грамотами.

Хочеться побажати учням, щоб набуті в ліцеї знання стали їм у нагоді при роботі на великих промислових підприємствах, в державних установах, в приватних підприємствах м. Шепетівки та Хмельницької області.

Вітаємо учнів із захистом і бажаємо успіхів в роботі за отриманою професією!

Попова О.І – майстер групи
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 385 | Додав: proflicey020