Четвер, 09.05.2024, 05:25 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Червень » 29 » ОСТАННІЙ ДЗВОНИК ПРОЛУНАВ
12:14
ОСТАННІЙ ДЗВОНИК ПРОЛУНАВ
25.06.2016 року пролунав останній дзвінок і в нашому Шепетівському професійному ліцеї.

Закінчився ще один навчальний рік, ще один етап розвитку та пізнання в освітньому житті.

Відтепер учні перехідних груп підуть на довгоочікувані літні канікули, а для випускників починається дуже відповідальний період – обрати ту стежину, яка приведе до щасливого життя та повної реалізації всього того, що вдалось накопичити за роки навчання у професійному ліцеї

Цього дня випускників та учнів зі святом привітав директор Окунєвський Олег Антонович, який побажав учням приємного відпочинку, а випускникам, у цей найвідповідальніший період, зробити правильний життєвий вибір, бути старанними, сильними, любити своє місто і свою країну, свою професію.



Найкращих учнів, переможців конкурсів та олімпіад було нагороджено грамотами та відзнаками.



Перед початком свята усі присутні виконали Гімн України і хвилиною мовчання вшанували пам'ять героїв, які поклали своє життя за Україну. А учні групи № 204 Желудов Ігор та Щавінський Віталій мали честь віднести квіти до меморіальної дошки наших бувших випускників, які загинули в зоні АТО, Давидова Ярослава та Числюка Валерія.

Мама випускника Ковтонюк Оксана Зигмундівна піднесла коровай для випускників групи № 303 за професією «Столяр, верстатник деревообробних верстатів» та привітала їх із кроком у самостійне життя та побажала їм рівну стежину.



Також із словами вдячності до мікрофонів вийшли випускники групи № 303. Вони сказали багато теплих слів в адрес своїх батьків, викладачів та майстрів. Все це було дуже тепло й зворушливо. Батьки не стримували сліз, викладачі та майстри також крадькома витирали сльози.

І ось настав час останнього дзвоника. Право задзвонити востаннє в цьому навчальному році було надано учням випускної групи Водясовій Дар’ї, Ковтонюку Сергію та Таранчуку Андрію.



Останній дзвоник пролунав - він сповістив всіх учнів про закінчення ще одного навчального року, а для випускників – взагалі востаннє. Радістю і сумом світилися очі випускників. З особливим хвилюванням вони чекали на нього…



Від щирого серця вітаємо усіх із закінченням навчального року! Сподіваємось, що для кожного він пройшов вдало, приніс глибокі знання, досвід та радість. Нехай у вас будуть суттєві досягнення, а у нас - можливість пишатись вами.

Бережи вас, Боже!



Міщук О.Ю., класний керівник групи № 204
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 469 | Додав: proflicey020