Четвер, 02.05.2024, 17:55 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Червень » 29 » Останій дзвоник – 2017
12:48
Останій дзвоник – 2017

Горобинова алея вкотре наповнилась галасом ліцеїстів. На свято зібралася вся дружня родина Шепетівського професійного ліцею, щоб привітати учнів групи №304 з одержанням атестатів та дипломів кваліфікованого робітника з професії «Слюсар-ремонтник, електрогазозварник». Зі словами привітання виступили: директор ліцею Олег Антонович Окунєвський, помічник народного депутата Топчій Ірина Павлівна, викладач спецдисциплін Титус Микола Іванович. Класний керівник Попова Олена Іванівна з хвилюванням подякувала учням за ті дні, що вони провели разом, за те розуміння, що зуміли пронести через три довгі роки. Проплив кораблик в якому пливла група №304, а сьогодні ви йдете в самостійне життя, на цій ноті Олена Іванівна закінчила свій виступ.
 


Директор ліцею - Окунєвський Олег Антонович
 

Помічник народного депутата Топчій Ірина Павлівна
 

Класний керівник Попова Олена Іванівна

З любов’ю і ніжністю слова вітання прозвучали від мами випускника Гордійчук Галини Петрівни.

Подарунок спортивно-бального клубу «ІНЕШ» своїм танцем підбадьорив випускника, гучними оплесками супроводжували ліцеїсти учасників клубу.
 

Слова подяки викладачам, майстрам виробничого навчання виразили молоді юнаки групи: Щавінський Віталій, Садовець Олексій та Мельничук Назарій, а саме:

«Вам ніжні троянди дарує весна,
А ми вам — віночок вітання.
Хай доля розквітне весела, ясна,
Хай творчість не згасне й дерзання».

З вуст ведучої учениці групи №303 Цигольник Алли звучать слова-звернення: «Дорогі випускники! Вам ми хочемо побажати успіхів в житті! Про ліцей пам’ятати, де б не були в майбутті. Нехай майбутнє кольоровим буде, таким, як кульки, що тримаєте в руках. Ви тримаєте в руках жовті кульки - це кульки сонця, світла і тепла. Хай життя ваше буде світле, повне достатку і добра. Ви тримаєте в руках блакитні кульки - це кульки кольору мрій, надії. Тож мрійте та прямуйте до кращого, хай все буде як у мрії, як у казці. Ми віримо, що ви оберете правильний шлях, зумієте подолати усі перешкоди, а згадка про ліцей залишиться у вас на все життя. Тож хай завжди для вас небо буде високим, а дорога життєва світлою. А ниточку, що з’єднує з минулим, ви відпустіть - нехай летить, в небесну височінь крилатий птах».


Провели та підготовили «ДЗВОНИК-2017» учні групи №303.

Класний керівник М.М.Байло

Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 681 | Додав: proflicey020