Понеділок, 29.04.2024, 04:55 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Жовтень » 23 » Обмін досвідом соціально-психологічної служби Шепетівського професійного ліцею з колегами Хмельницької області
11:43
Обмін досвідом соціально-психологічної служби Шепетівського професійного ліцею з колегами Хмельницької області
Відповідно до плану роботи Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області 20 жовтня 2015 року на базі Шепетівського професійного ліцею відбувся обласний навчальний семінар для практичних психологів та соціальних педагогів ПТНЗ області на тему «Впровадження медіації у роботу соціально-психологічної служби ПТНЗ».

Координатор обласних фахових секцій практичних психологів і соціальних педагогів, завідувач відділу підвищення кваліфікації та дослідно-експериментальної роботи НМЦ ПТО ПК Наталія Миколаївна Сиско відкрила семінар та зосередила увагу на важливості проведення навчальних семінарів з метою обміну досвідом між працівниками соціально-психологічної служби ПТНЗ області.

Директор Шепетівського професійного ліцею Олег Антонович Окунєвський виступив з привітальним словом, коротко ознайомив присутніх з історією навчального закладу та побажав плідної роботи всім учасникам семінару.

У роботі семінару взяли участь 22 соціальних педагоги та психологи області, які працювали згідно плану навчального семінару, затвердженого директором Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області Шевчук Л.І.

План
навчального семінару
для практичних психологів і соціальних педагогів ПТНЗ
на тему: «Впровадження медіації у роботу
соціально-психологічної служби ПТНЗ»


Дата проведення: 20.10.2015 р.
Місце проведення: Шепетівський професійний ліцей



Під час роботи семінару соціальний педагог Ляска О.О. та практичний психолог Ящук О.О. поділилися практичним досвідом з фахівцями соціально - психологічних служб професійно-технічних навчальних закладів з теми «Впровадження медіації у роботу соціально-психологічної служби ПТНЗ».

До конструктивного діалогу під час обговорення і підведення підсумків долучилися всі учасники семінару.

Методичні матеріали, передані для розміщення на інформаційному порталі «Профтехосвіта Хмельниччини» (блог відділу загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО ПК).





















Соціальний педагог ліцею Ляска О.О.
Категорія: Кабінет психологічної служби | Переглядів: 678 | Додав: proflicey020