Четвер, 02.05.2024, 07:09 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Січень » 30 » НОВЕ В СТИПЕНДІАЛЬНОМУ ЗАБЕЗПЕЧЕННІ
13:22
НОВЕ В СТИПЕНДІАЛЬНОМУ ЗАБЕЗПЕЧЕННІ
Січень місяць видався непростим для студентства, адже перше, про що дізналась молодь, приступивши до занять у другому семестрі - це нове у стипендіальному забезпеченні, викладене Кабінетом Міністрів у постанові №1050 від 28 грудня 2016 року «Деякі питання стипендіального забезпечення». Постанова набрала чинності з 1 січня 2017 року.

Виходячи із вимог постанови, в ліцеї було невідкладно вироблено положення про призначення стипендій, яке розглянула та обговорила педагогічна Рада спільно з представниками первинної профспілкової організації, учнівського самоврядування та батьківського комітету.

Створено стипендіальну комісію, до складу якої увійшли : О.А.Окунєвський-директор ліцею,О.О.Ляска - заступник директора з НВР, Л.Г.Сидорчук- заступник директора з ВР, Н.І. Шелеп’юк – головний бухгалтер, Г.С.Громова – голова батьківського комітету, Н.М.Гладка – практичний психолог, М.Оніщук – учениця гр..№103,голова учнівського комітету, В.Стукало – учень гр..№204 – член центру дисципліни, порядку та боротьби із злочинністю учнівського комітету, Сергій Сведенюк - учень гр..№101,Іван Борисюк - учень гр..№104,Максим Рожанський - учень гр..№303.



Стипендіальний фонд розподілятиметься таким чином: обов’язковими є виплати соціальної стипендії дітям-сиротам, інвалідам 1-3 групи, особам, котрі постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, учням із малозабезпечених сімей, учасникам бойових дій, дітям, батьки яких загинули в районах проведення АТО , дітей шахтарів та дітей,зареєстрованих як внутрішньо переміщені особи.

До 10% стипендіального фонду передбачено на використання для надання матеріальної допомоги , а також заохочення за участь учнів у громадській, спортивній, позаурочній та науковій діяльності.

Решта грошей виплачується учням після формування рейтингу успішності та визначення балу для призначення стипендії.



Розглянувши кожне із визначених питань, врахувавши рейтингові показники успішності, стипендіальна комісія постановила:

- соціальну стипендію отримають всього 25 учнів нашого навчального закладу, з них: 13- дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, 13-інших соціально незахищені категорії, зазначені в постанові №1050.

- академічну стипендію отримають 38 учнів, середній бал успішності яких становить 7 і вище та 85 учнів - відповідно до показника рейтингового балу успішності, який для учнів груп ТУ становить 5,8 бала, а для учнів груп СПТУ- 5,2 бали.

О.О.Ляска – заступник директора ліцею з НВР
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 647 | Додав: proflicey020