Середа, 01.05.2024, 13:16 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Квітень » 7 » НЕ ЗАБУВАТИ ВЕТЕРАНІВ
08:59
НЕ ЗАБУВАТИ ВЕТЕРАНІВ
За плечима ветеранів нелегкі життєві дороги воєнного лихоліття та повоєнної відбудови, власне, відродження спаплюженої ворогами рідної землі.

Кожен рік - це пам’ять, котра вкарбувалась зморшками не лише на обличчі, а й у душі, в серці. Скільки хочеться встигнути ще розповісти про ті буремні часи молодим людям!

Весна - це час, коли зустрічі з ветераними стають дедалі частішими: то відвідати і розрадити, а то допомогти по господарству.

Нещодавно учні групи №104 ( класний керівник Здрачук А.С.) знову побували у гостях у ветерана Великої Вітчизняної війни Ірини Михайлівни Шабадах. Хлопці вивчають життєвий шлях зв’язківця Ірини Михайлівни, щоб доповнити сторінки літопису «Жінки у Великій Вітчизняній війні»

Ліцеїсти бували в Ірини Михайлівни у лютому цього року, а також двічі у березні. Цікавий співрозмовник, жінка по-сократівськи мудра: школу свого життя передає молоді.







Потреба допомогти ветерану Великої Вітчизняної війни Мартинчуку Григорію Степановичу була, як завжди, прийнята учнями групи №312 (класний керівник Байло М.М.). Навесні біля власної садиби завжди немало роботи: і город копати, і садок розчистити. Саме ці роботи і виконали наші учні, разом з тим провідавши 100-літнього ветерана.



















Олександр Зайцев - голова учкому ліцею,
Учень гр. №312
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 561 | Додав: proflicey020