Четвер, 16.05.2024, 04:09 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Листопад » 22 » Науково-практична конференція «Концепція змішаного навчання іноземних мов» для фахівців навчальних закладів України
14:48
Науково-практична конференція «Концепція змішаного навчання іноземних мов» для фахівців навчальних закладів України
18 листопада 2016 року в Інституту післядипломної освіти Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася Науково-практична конференція «Концепція змішаного навчання (BlendedLearning) іноземних мов з використанням онлайн платформи «LingvaSkills» для фахівців з мовної підготовки навчальних закладів України, який відвідала викладач іноземної мови Шепетівського професійного ліцею А.С. Здрачук.

Захід відкрив заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей, який зазначив що Міністерство наразі зосереджено на системних якісних змінах стандартів змісту освіти.

Проректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка Петро Бех звернувся до викладачів-інноваторів з порадою запроваджувати інноваційний підхід змішаного навчання англійській мові із застосуванням онлайн платформи вивчення іноземних мов «Lingva.Skills».

У той же час Керівник Програми професійної підготовки PDP NATO О. Уруп-Медсен звернув увагу на те, що володіння іноземною мовою, є не розкіш, а необхідність у сучасному світі та закликав українську молодь вивчати англійську мову.



Методолог Соціального проекту з вивчення іноземних мов «Lingva.Skills» (www.lingva.ua) Віталій Зубков та Голова Робочої групи щодо запровадження змішаного навчання іноземним мовам у навчальних закладах, професор Київського національного університету імені Тараса Шевченка Ірина Дрозд представили «дорожню карту» реалізації ідеї змішаного навчання, яке поєднує аудиторні заняття з викладачем під час уроку та онлайн навчання, як ефективна альтернатива домашнім завданням.



Учасники конференції прийняли резолюцію, в якій було підтримано поширення представленого методу змішаного навчання англійської мови, а також було започатковано мережу викладачів-інноваторів для подальшої модернізації системи освіти на базі Асоціації інноваційної та цифрової освіти.
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 420 | Додав: proflicey020