Неділя, 28.04.2024, 23:01 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2013 » Жовтень » 30 » Наш майстер кращий серед майстрів!
16:36
Наш майстер кращий серед майстрів!
У ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності серед майстрів виробничого навчання системи професійно-технічної освіти з професії «Лицювальник-плиточник», що відбувся на базі ДНЗ «Подільський центр професійно-технічної освіти», взяли участь представники 8 професійно-технічних навчальних закладів Хмельниччини.

Ми пишаємось тим, що майстер виробничого навчання нашого навчального закладу професії «Штукатур, лицювальник-плиточник» Ляска Святослав Григорович посів ІІІ місце.

Конкурс проводився у 3 тури: теоретичний, практичний і фінал.

Метою теоретичного туру було визначення рівня знань шляхом тестування на персональному комп’ютері за загальними питаннями організації виробничого навчання, методики, педагогіки, психології професійного навчання.

Практичний тур полягав у виконанні завдання, що відповідало рівню кваліфікації лицювальника-плиточника ІV розряду, а саме: настилання горизонтальної поверхні площею 3 квадратних метри керамічною плиткою (розміром 30х30) на підготовлену основу сухими сумішами.

За підсумками теоретичного і практичного турів журі визначило трьох фіналістів, які брали участь у третьому турі, що передбачав проведення фрагменту уроку виробничого навчання (вступний інструктаж).

Учасники конкурсу представили також презентації на тему: «Мій навчальний заклад».

Роботи конкурсантів оцінювало журі, до складу якого входили: голова ПрАТ «Розбуд» О.С. Бродовський, виконроб будівельної компанії ДВТ «Рокор»А. В. Олійник, методист відділу професійної підготовки НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області Н.В. Півторацька.

Шановний Святославе Григоровичу! Висловлюю Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий педагогічний та професійний талант і покликання сіяти мудрість і знання серед своїх учнів.

Нехай професійний успіх, творча наснага та оптимізм крокують поруч із Вами з року в рік, а невичерпна життєва енергія сприяє здійсненню задумів та планів, як професійних, так і особистих.

Марина Васик, методист ліцею


Категорія: Методична робота | Переглядів: 650 | Додав: proflicey020