Понеділок, 29.04.2024, 14:50 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Лютий » 23 » На хвилях патріотизму
15:01
На хвилях патріотизму
Зараз волонтерською роботою займається дуже багато людей. Для України, як і для всього світу, сьогодні волонтерство є актуальною і важливою справою. Допомагаючи іншим, ми стаємо упевненими у своїх силах, здібностях, опановуємо нові навички та встановлюємо нові соціальні зв'язки. Також волонтерство дає змогу людині привнести у своє життя ті цінності та звички, які дозволять їй мати продуктивне й насичене життя. Займатися благодійністю, допомагати військовим, які боронять Україну від сепаратистів, незалежність та територіальну цілісність країни – громадянський борг суспільства.

Днями, у приміщенні Хмельницької обласної державної телерадіокомпанії «Поділля-центр», відбулися мистецькі ініціативи професійно-технічних навчальних закладів Хмельниччини - благодійна акція «Голос миру». Акція відбувалась за ініціативи Хмельницької обласної ради учнівського самоврядування професійно-технічних навчальних закладів. Благодійна акція «Голос миру» мала на меті: продемонструвати єдність та монолітність України; показати, що учнівська молодь професійно-технічних навчальних закладів Хмельниччини разом із героями; зібрати кошти на потреби наших земляків, які захищають країну на сході та людей, змушених покинути рідний дім унаслідок військових дій на території нашої держави.

У холі телерадіокомпанії «Поділля-центр» діяв благодійний ярмарок-розпродаж товарів та експонатів, виготовлених учнями та працівниками ПТНЗ, проходили майстер-класи, працювали волонтери ПТНЗ по збору благодійних внесків.

В благодійній акції активну участь взяли учні та педагогічні працівники нашого ліцею, які запропонували довести патріотизм не словом, а ділом. Тому на уроках виробничого навчання учні наполегливо працювали над виготовленням власними силами хендмейду, який стане у пригоді нашим військовим в зоні АТО.

Патріотично налаштовані та національно свідомі учні з різних професій виготовили постільну білизну, деревинні та металеві складні стільчики, пристрої для приготування їжі, пристрій для автономного електроживлення в польових умовах.

Кожний виріб був прикрашений яскравою патріотичною стрічкою-оберегом з побажаннями нашим захисникам. Ці побажання вже давно стали своєрідними оберегами для військових. Тож на них завжди чекають і вірять у силу та дієвість тих слів та побажань, які звучать від щирого серця кожного.

Участь молоді у волонтерському русі дає їй змогу зробити особистий внесок у розв’язання соціальних проблем, самореалізуватися через ініціювання проектів і програм соціально-педагогічної спрямованості.

Лідерами учнівського самоврядування та представниками Шепетівського професійного ліцею, в якості допомоги, власна продукція була передана бійцям 8 полку спеціального призначення і представникам самооборони та контролю Хмельниччини.

Такими патріотичними вчинками учні та педагогічні працівники ліцею вносять свою лепту у боротьбу за незалежність держави та підтримують тих, хто береже наш спокій на сході України.

Заступник директора з НВР С.Є.Кучер



Майстер виробничого навчання Гуменюк І.Г., учні 103 групи з професії "Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування" Ігнатов Максим, Рожанський Максим



Учень 204 групи з професії "Електрогазозварник" Поліщук Яків


Учень 204 групи з професії "Електрогазозварник" Нізельський Андрій


Учень 204 групи з професії "Електрогазозварник" Гулько Вадим


Учень 305 групи з професії "Столяр, верстатник деревообробних верстатів" Валігура Дмитро




Учень 204 групи з професії "Електрогазозварник" Пасічник Григорій


Представники Шепетівського професійного ліцею під час благодійної акції "Голос миру"
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 546 | Додав: proflicey020