Понеділок, 29.04.2024, 00:19 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Жовтень » 20 » Маємо кожен на своєму місці закладати каміння у фундамент успіху Шепетівщини
08:19
Маємо кожен на своєму місці закладати каміння у фундамент успіху Шепетівщини
15 жовтня під керівництвом голови Шепетівської райдержадміністрації В’ячеслава Петрова відбулося засідання за «круглим столом» з керівниками підприємств, установ, навчальних закладів Шепетівки та району.

Шепетівський професійний ліцей презентувала заступник директора з навчально-виробничої роботи С.Є. Кучер.

В’ячеслав Анатолійович ознайомив присутніх з реальним станом справ в районі, окреслив перспективи та завдання розвитку. Пріоритетним у своїй роботі голова райдержадміністрації вважає впровадження реформ, створення сприятливого середовища для бізнесу, залучення інвестицій, підвищення соціального захисту та забезпечення високих соціальних стандартів задля успішного розвитку Шепетівського району.

Присутні поділилися власним досвідом, а також визначили основні методи та прийоми, які будуть ефективними у їх подальшій роботі, можливості створення нових робочих місць, подолання кризових ситуацій.

Нам потрібні реформи, потрібний розвиток, рух вперед. Ми можемо кожен на своєму місці закладати каміння у фундамент успіху Шепетівки та району. Не можна втрачати час для досягнення великої мети – перетворення Шепетівщини у край, в якому хочеться жити і творити, народжувати дітей і мріяти про майбутнє.
Заступник директора з НВР Кучер С.Є.
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 390 | Додав: proflicey020