Субота, 04.05.2024, 21:10 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Червень » 30 » Крок у доросле життя
10:52
Крок у доросле життя
Промайнув іще один навчальний рік у Шепетівському професійному ліцеї і 26 червня відбулося свято Останнього дзвоника. Зранку світило яскраве сонце, у всіх присутніх був піднесений настрій. По-святковому прибрано подвір’я кольоровими кульками та стрічками. Цього дня усі – дорослі і діти – стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання – все це свято останнього дзвоника. Після чудового виконання Гімну України Буркацьким О.А., із закінченням навчального року усіх присутніх привітав директор Шепетівського професійного ліцею О.А. Окунєвський.


Виконує гімн України Буркацький О.А.


Привітання директора ліцею Окунєвського О.А.


Щирі слова побажань лунали цього дня на адресу винуватців свята від майстра виробничого навчання випускної групи 305 Щербан Н.Т., мами випускника Ліщук Т.Л. . Привітав із святом останнього дзвоника випускників і високоповажний гість – головний інженер управлінської компанії «Житлофонд» Титус М.І., який побажав учням, щоб високі знання для них стали не просто шансом, а гарантією майбутнього працевлаштування, самореалізації та хорошої зарплатні. Слова подяки усім викладачам прозвучали і від випускника 305 групи Царика Дмитра, учень подякував за отриманні знання та здобуті навички, добре ставлення та розуміння, терпіння .


Виступ майстра в/н Щербан Н.Т.


Напутні слова мами випускника Ліщук Т.Л.


Вітання головного інженера управлінської компанії "Житлофонд" Титуса М.І.


Красивими хореографічними композиціями привітали випускників юні учасники ансамблю сучасного танцю «Асорті».





Були цього дня і нагороди – подяки та грамоти кращим із кращих, як для учнів так і для працівників навчального закладу. Саме цього дня учні випускних груп 304 та 305 отримали атестат про повну загальну середню освіту та дипломи кваліфікованих робітників. На святі лунали пісні, звучала прекрасна музика.







Не обійшлось свято і без подарунків – так представник фонду «Зміцнення громад» Клімішина Інна Вікторівна вручила подарунковий сертифікат на сумму 5 000 гривень.


Представник фонду "Зміцнення громад" Клімішина І.В. вручає подарунковий сертифікат


І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвінок. Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у ліцеї закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники!



Попова О.І.
Майстер в/н, класний керівник 104 групи






Категорія: Новини, інформація | Переглядів: 607 | Додав: proflicey020