Понеділок, 29.04.2024, 04:57 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Жовтень » 23 » КОЗАЦЬКІ ЗАБАВИ - ЦЕ ВИТІВКИ СПРАВЖНІХ ЧОЛОВІКІВ
14:01
КОЗАЦЬКІ ЗАБАВИ - ЦЕ ВИТІВКИ СПРАВЖНІХ ЧОЛОВІКІВ
14 жовтня ми звикли відзначати День українського козацтва, проте указом Президента це свято було перейменоване у День захисника України, і передбачає воно вшанування усіх тих, хто в різні часи воєн чи випробувань стояв на захисті рідної землі.

Ряд заходів, приурочених цій події, відбувалось і в нашому ліцеї, проте чи не найяскравішими з них були розважальні ігри «Козацькі забави»,котрі 20 жовтня організували і провели учні групи №101 із своїм куратором Оленою Миколаївною Ковригою.

У студентські роки О.М.Коврига була членом команди КВК свого вузу, а тому розважальні ігри були придумані надзвичайно цікаво: тут передбачалось перевірити в присутніх не лише силу, витривалість, вправність, але й інтелектуальні здібності, як того вимагали Козацькі Устави.

Сім команд, кожна з яких представляла певну групу, взяли участь у змаганнях, суддями яких були запрошені на свято учасники АТО (захисники аеропорту у м.Донецьк) Кочаровський Руслан, Літнарович В’ячеслав, Косовський Віктор, Обозінський Олександр та голова міськрайонного об’єднання учасників бойових дій в зоні АТО Дзюба Ігор Валерійович.

Змагання були надзвичайно веселими та цікавими, а музичний супровід не тільки запалював дії учасників, а й змушував танцювати присутніх

Перемогу здобули «Соколи»- група №304 та «Орли» - група №104, та, врешті, переможених тут не було, бо всі, по-дружньому, пригощались печивом та довго і гамірно спілкувались, обговорюючи вправність один одного.















Л.Г.Сидорчук- заступник директора з ВР.
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 484 | Додав: proflicey020