Середа, 01.05.2024, 16:34 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2012 » Вересень » 24 » КОРОТКО ПРО ВАЖЛИВЕ
12:10
КОРОТКО ПРО ВАЖЛИВЕ
11 та 12 вересня 2012 р. було проведено збори батьків, діти яких навчаються на першому курсі. На зборах йшлося про стипендіальне забезпечення учнів, організацію харчування. Присутні також були ознайомлені із Статутом ліцею, правилами проживання учнів у гуртожитку. Збори делегували своїх представників до батьківського комітету ліцею.

Із 17 по 21 вересня 2012 року в ліцеї проходить тиждень правової освіти та боротьби із злочинністю. Захід покликаний поліпшити правову культуру молоді, попередити скоєння злочинів та правопорушень. У рамках тижня розглянуто такі питання: «Аналіз підліткової злочинності у місті та районі.», «Про заборону куріння у громадських місцях» ( висвітлював старший оперуповноважений кримінальної міліції у справах неповнолітніх С.П.Камак); «Відповідальність неповнолітніх перед законом за скоєння злочинів і правопорушень», «Зло: стан алкогольного сп’яніння» (у розмові з учнями брали участь фахівці соціальної роботи міського центру соціальних служб для сім’ї,дітей та молоді Шумейко О.М. та Демчук І.В.).

13-14 вересня 2012 року учні груп №104 ( класний керівник Маєвська О.Г.) та №311 (класний керівник Здрачук А.С.) відвідали музей М.Островського, де переглянули кінофільм «Молода гвардія» з наступним його обговоренням, в якому взяла участь старший науковий працівник Л.А.Ревіна.

18 вересня 2012 року працівниками соціально-психологічної служби ліцею і міста було проведено операцію «Урок», яка передбачала перевірку присутності учнів під час проведення другої пари. Встановлено, що лише у групі №312 два учні були відсутні із не встановлених причин.

19 вересня 2012 року відбулось засідання батьківського комітету ліцею,де обговорено та затверджено план роботи на 2012-2013 навчальний рік, а також проведено індивідуальну роботу з учнями, що скоїли правопорушення та злочини. Передбачено перспективи роботи з батьками даних учнів.




Під час проведення операції "Урок"


Розмову з учнями веде Олена Михайлівна Шумейко


Учні під час лекції
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 745 | Додав: proflicey020