Вівторок, 30.04.2024, 03:58 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2013 » Червень » 17 » Контрольно-аналітична діяльність як необхідний компонент системи роботи навчального закладу
09:03
Контрольно-аналітична діяльність як необхідний компонент системи роботи навчального закладу
12-13 червня 2013 року на базі Нетішинського професійного ліцею відбувся навчальний семінар заступників директорів ПТНЗ з навчально-виробничої роботи та навчальної роботи з питання: «Контрольно-аналітична діяльність як необхідний компонент системи роботи заступника директора з навчально-виробничої роботи та навчальної роботи ПТНЗ». У роботі семінару активну участь від нашого навчального закладу взяла Кучер С. Є., заступник директора з навчально-виробничого навчання.

Відкрив семінар директор Нетішинського професійного ліцею Крузер А. І., який розповів про систему підготовки робітничих кадрів у Нетішинському професійному ліцеї, проблеми та шляхи забезпечення належної якості підготовки кваліфікованих робітників. Логічним продовженням семінару став виступ старшого майстра навчального закладу В.П.Ющенко про участь роботодавців-замовників кадрів у підготовці кваліфікованих робітників, оцінюванні якості їх професійної підготовки та реалізації спільних заходів щодо створення належних умов для підготовки в навчальному закладі фахівців високої кваліфікації.

В роботі семінару взяла участь та виступила Коломійчук С. Б., завідувач лабораторії Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області. Вона зупинилась на проблемах контролю як однієї з функцій управління ПТНЗ. Розповіла про алгоритм здійснення контролю в ПТНЗ.

З рекомендованим переліком наказів з питань організації та контролю за навчально-виробничим процесом учасників семінару ознайомила завідувач відділу загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області Т.М.Сидоренко.

З досвідом та системою контрольно-аналітичної діяльності заступника директора з навчально-виробничої роботи поділився з учасниками семінару заступник директора з навчально-виробничої роботи Нетішинського професійного ліцею О.Б.Осадчий, а заступник директора з навчально-методичної роботи Г.Ф.Крученик презентувала методичний посібник «Внутрішній контроль в ПТНЗ».

Під час семінару присутні мали змогу познайомитися з навчально-матеріальною базою Нетішинського професійного ліцею, методичним доробком педагогів ПТНЗ, відвідати презентацію зварювального обладнання фірми «Фроніус» та майстер-клас з виконання зварювальних робіт.

Крім того, під час семінару була проведена екскурсія на Хмельницьку АЕС. Учасники семінару ознайомилися з системою роботи навчально-тренувального центру ХАЕС.

















Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 950 | Додав: proflicey020