Середа, 01.05.2024, 03:41 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Квітень » 9 » КЛУБ НЕБАЙДУЖИХ БАТЬКІВ
14:57
КЛУБ НЕБАЙДУЖИХ БАТЬКІВ
Батьківський комітет ліцею завжди відзначався своєю активною життєвою позицією. Почасти зібрання його членів були не пов’язані із плановістю засідань, бо нагальні потреби учнівської молоді, розв’язання невідкладних питань було на часі вже зараз.

Четверо членів батьківського комітету організувались у клуб небайдужих батьків, що є складовою комітету. Клуб мав на меті ширше вивчати потреби учнів,знайомитись із умовами їх проживання, контролювати зайнятість молоді у вечірній час з метою попередження правопорушень.

Питання відвідування учнями занять, поведінка їх на уроках-ці питання майже ніколи не сходили з порядку денного батьківського комітету.

Саме тому 4 квітня клубом небайдужих батьків було організовано об’їзд учнів на дому.Василь Якович Огнівчук та Катерина Іванівна Пирожок запросили із собою головного спеціаліста служби у справах дітей міськвиконкому Івана Степановича Зінов’яка, заступника директора ліцею з виховної роботи Лідію Григорівну Сидорчук, майстра виробничого навчання Святослава Григоровича Ляску.

Ними було відвідано на дому ученицю групи №102 Стасюк Юлію, учнів групи № 103 Кушпетовського Богдана та Романюка Руслана.

Під час відвідин піднімались питання пропусків даними учнями занять без поважних причин, а тому і наявність значних прогалин у знаннях з ряду навчальних предметів.

Р. Г. Пасічник - голова батьківського комітету ліцею


Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 576 | Додав: proflicey020