Понеділок, 29.04.2024, 03:57 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Листопад » 28 » КИМ МИ СТАЄМО У ЖИТТІ
12:24
КИМ МИ СТАЄМО У ЖИТТІ
Не новина те, що, вступаючи до будь-якого навчального закладу , і абітурієнти, і їх батьки розмірковують та дізнаються про те, ким же по завершенню навчання може стати майбутній учень. Почасти усі прислуховуються до думки тих, хто вже завершив навчання і здобув певну професію. І це дуже правильна життєва позиція.

Саме тому учням завжди цікаво час від часу зустрічатись із випускниками нашого ліцею, відслідковувати їх професійне та й фінансове (що дуже немаловажно) зростання.

25 листопада у групах № 103 та 412 відбулась зустріч із Кушніруком Віталієм Івановичем. Професію радіомеханіка молодий чоловік здобував у стінах нашого ліцею. До навчання ставився дуже сумлінно, бо ж знав, що обрав свою любиму справу, а тому й одержав диплом із відзнакою.

Після закінчення ліцею Віталій навчається у Хмельницькому національному університеті, де на факультеті «Радіомеханіка» поглиблює і ще більше удосконалює свої знання із професії.

Далі: Віталій Іванович Кушнірук - головний інженер ТРК «Шанс» в Шепетівці, а сьогодні він працює на залізниці у відокремленому підрозділі Шепетівської дистанції зв’язку , де обіймає посаду електромеханіка зв’язку лінійного апаратного залу. І хоч любима справа та заробітна плата дають право Віталієві залишатись задоволеним життям, проте у позаробочий час він із задоволенням ремонтує телевізори своїм друзям та знайомим.

Завершуючи зустріч, Віталій говорив учням про важливість не гаяти по-пустому час, а навчатись усьому тому, що дають викладачі та майстри виробничого навчання. Якщо твердо йти до мети - досягнеш її – так звучала основна думка зустрічі.

М. М. Байло - майстер виробничого навчання




Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 470 | Додав: proflicey020