Неділя, 05.05.2024, 09:28 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2013 » Січень » 24 » ЯКЩО ПИТАННЯМИ ОСВІТИ ПЕРЕЙМАТИСЯ РАЗОМ
13:10
ЯКЩО ПИТАННЯМИ ОСВІТИ ПЕРЕЙМАТИСЯ РАЗОМ
У світі прийнято оцінювати країну по її відношенню до дітей та людей похилого віку. Тай кожен розуміє, що, власне, майбутнє держави залежить від того, яким буде підростаюче покоління. У ряді країн родинна турбота про дітей нагороджується. Так, у Японії, якщо батьки у свій вихідний день знайшли можливість відвідати із дітьми театр, цирк, зоопарк або що інше, то вартість білетів родині відшкодовує держава.

23 січня ми були приємно вражені, коли до ліцею зателефонувала Марина Миколаївна Ложкіна і повідомила, що за півгодини фонд Сергія Буряка «Зміцнення громад» доставить у навчальний заклад обіцяну допомогу - меблі до кабінету захисту Вітчизни. Було завезено 32 парти, стільки ж стільців, учительський стіл та стілець, дві дошки.

По-особливому турботливе ставлення до нашого ліцею із боку фонду – давня традиція, чим ми завдячуємо директору Тетяні Павлівні Василик та депутату Верховної Ради Сергію Васильовичу Буряку. Фондом було придбано для ліцею свердлильний станок, профінансовано похід учнів по місцях бойової слави у вересні 2012 року.

Добре, коли громада переймається потребами молоді, коли відгукується на прохання та запити.

24 січня меблі вже стояли в класній кімнаті , і представники фонду святково передали їх у користування нашим учням.


В оновленому кабінеті, гр.№104


Директор ліцею вручає лист-подяку фонду "Зміцнення громад"

Назарій Огнівчук - учень гр.. № 211
Категорія: Новини, інформація | Переглядів: 687 | Додав: proflicey020