Понеділок, 13.05.2024, 08:57 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Січень » 18 » Як зберегти своє здоров’я та уникнути стресу
09:08
Як зберегти своє здоров’я та уникнути стресу
Людина розумом
може і повинна
позбутися того,
що її турбує.
Л.Толстой

15 січня 2016 року у Шепетівському професійному ліцеї відбувся психолого-педагогічний семінар з елементами тренінгу на тему: «Як зберегти своє здоров’я та уникнути стресу». Даний семінар проводився для педагогічних працівників навчального закладу. Метою даного заходу було підвищення грамотності викладачів із питань збереження та зміцнення їхнього професійного здоров’я, попередження професійної деформації; відпрацювання прийомів, що допомагають психологічно захищатися від стресу, долати наслідки стресових ситуацій.



Створити позитивні емоції перед початком допомогла вправа «Комплімент». Потім педагоги мали змогу прослухати інформаційне повідомлення та переглянути презентацію, що розкрили питання стресу і його видів, фактори та чинники, що сприяють виникненню стресових ситуацій, ознайомилися з типологією осіб, що найбільш схильні до негативних переживань та звичайно, отримали поради, як правильно боротися із стресом. Змогли педагоги і порелаксувати, а також відпрацювати вправи, що допомагають зменшити вплив негативних емоцій.



Сподіваємось, отриману інформацію педагоги візьміть собі на «озброєння» і емоції, що будуть переважати приноситимуть тільки позитив.

Практичний психолог
Олена Ящук
Категорія: Методична робота | Переглядів: 489 | Додав: proflicey020