П`ятниця, 03.05.2024, 05:22 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2018 » Січень » 18 » ЯК ВОНО В ДОРОСЛОМУ ЖИТТІ
18:45
ЯК ВОНО В ДОРОСЛОМУ ЖИТТІ
Обираючи свій життєвий шлях, кожен з нас ставить перед собою запитання: що ж далі, які перспективи, труднощі, чого можна досягти? Не помилюсь, коли буду стверджувати, що кожен із учнів, вступаючи до нашого ліцею, задумувався над цими питаннями, і,власне, відповіді на них певною мірою впливали на вибір майбутньої професії.

Зустрічі з випускниками, які систематично проводяться в нашому ліцеї, покликані показати учням шлях у житті наших колишніх учнів після закінчення навчання. Так, протягом грудня 2017 року учні групи будівельників (№103) зустрічалися із Віталієм Тютюнником та Віктором Морозюком та Антоном Романюком. Після закінчення ПТНЗ хлопці не лише продовжили навчання, а й стали приватними підприємцями у сфері будівництва: В.Морозюк займається столярними роботами, а В.Тютюнник та А. Романюк- фасадними роботами та утепленням будівель і приміщень.

Під час першої зустрічі хлопці розповідали про те, як йшли до підприємницької діяльності, які знання винесли з ліцею та як саме ці знання стали їм у пригоді. Далі разом вирішили продовжити будувати дружні стосунки з учнями, адже багато й інших, просто життєвих питань, цікавлять молодь.



Наступна зустріч була, як кажуть, «за круглим столом» - з печивом та чаєм, з приємною задушевною бесідою про поведінку та чесноти молодих людей, про необхідність викорінювати із життя шкідливі звички.

Вирішили, що в лютому поговорять про дружбу, адже прикладом якої і є Віктор, Віталій та Антон.

В.В.Возіян - куратор групи №103
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 366 | Додав: proflicey020