Четвер, 02.05.2024, 03:34 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Листопад » 7 » ІННОВАЦІЙНИЙ ПІДХІД ДО ВИВЧЕННЯ ЕКОНОМІКИ У ПТНЗ
14:59
ІННОВАЦІЙНИЙ ПІДХІД ДО ВИВЧЕННЯ ЕКОНОМІКИ У ПТНЗ
31 жовтня 2014року відбулося секційне засідання викладачів економічних дисциплін ПТНЗ на тему «Впровадження інноваційних педагогічних технологій при проведенні уроків з предметів «Економіка» та «Основи галузевої економіки та підприємництва».

Семінар відкрила методист відділу професійної підготовки НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області О.М. Чуйкова, яка підкреслила переваги використання сучасних інноваційних освітніх систем під час проведення уроків з предметів «Економіка» та «Основи галузевої економіки і підприємництва».

Залюбки прослухали вебінар та отримали знання з досвіду викладача предмета «Економіка» ДПТНЗ «Кам’янець-Подільського ВПУ» В.А. Дранічнікової , яка звернула увагу, що головним завданням професійно-технічної освіти є якісна професійна підготовка кваліфікованих робітників, що забезпечується впровадженням інноваційних технологій навчання.

Учасники вебінару у практичній частині мали нагоду переглянути відеофрагмент уроку з предмета «Економіка» з теми «Виробництво та продукт виробничої діяльності».

По завершенні вебінару усім учасникам було надано доступ до матеріалів .

По завершенню вебінару викладачі отримали практичне завдання.

Тема вебінару в наш час є актуальною, дана інформація була цікавою, корисною та змістовною.
Викладач економічних дисциплін Рижко Л.С.
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 524 | Додав: proflicey020