Неділя, 05.05.2024, 02:37 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Жовтень » 31 » Інноваційні підходи до викладання фізики у ПТНЗ
12:10
Інноваційні підходи до викладання фізики у ПТНЗ
В рамках роботи обласної фахової секції викладачів фізики 30 жовтня 2014 року відбувся вебінар на тему: "Інноваційні підходи до викладання фізики у ПТНЗ"

Відкрила семінар Т. М. Сидоренко, завідуюча відділу загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області, яка обгрунтувала актуальність обраної теми вебінару та ознайомила учасників заходу із подальшим планом роботи.

Під час роботи вебінару Т.М. Сидоренко підсумувала результати виставки КМЗ «Педагогічні ідеї та знахідки» і відмітила кращі роботи.

Власним досвідом роботи з теми «Використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках фізики» поділились: викладач ДНЗ «Теофіпольського професійного аграрно-промислового ліцею» А.Ф Шелан. та викладач ДПТНЗ «Кам’янець-Подільського вищого професійного училища» І.Р.Савельева

На тему «Міжпредметні зв’язки та професійна спрямованість на уроках фізики» викладач Кам’янець-Подільського професійного художнього ліцею В.І Мариніна. продемонструвала учасникам відеофрагменти уроків, на яких ефективно застосовується професійна спрямованість матеріалу уроків. Також викладач ознайомила учасників вебінару з власним навчально-методичним посібником «Розв’язування задач професійного змісту з фізики»

Викладач ДНЗ «Хмельницького центру ПТО сфери послуг» В.В. Куліковська поділилась досвідом з проблеми організації самостійної роботи на уроках фізики і презентувала робочий зошит «Самостійні роботи з фізики».

На тему «Організація позакласної роботи з фізики» Т.Г. Мар’янич і Н.В.Савчук, викладачі ВПУ № 25 м. Хмельницького підготували цікаву презентацію та відеофрагменти позакласного заходу.

Після підведення підсумків вебінару в он-лайн режимі всі учасники залишили відгуки у чаті та отримали доступ до матеріалів заходу.

Вдячна організаторам вебінару за цікаву інформацію та переданий досвід роботи.

Викладач фізики ШПЛ Міщук О.Ю.
Категорія: Методична робота | Переглядів: 684 | Додав: proflicey020