Середа, 01.05.2024, 07:39 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Листопад » 28 » ІКТ, як умова формування інноваційної компетентності учня та педагогічного працівника
12:45
ІКТ, як умова формування інноваційної компетентності учня та педагогічного працівника
27 листопада відбувся семінар-практикум для заступників директорів ПТНЗ з навчально-виробничої роботи з питання «ІКТ, як умова формування інноваційної компетентності» в режимі он-лайн. У роботі семінару взяла участь С.Є.Кучер, заступник директора з НВР.

Семінар відкрила її координатор - С.Б. Коломійчук, завідувач лабораторією науково-методичного забезпечення управлінської діяльності НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області з доповіддю ІНФОРМАТИЗАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО - УПРАВЛІНСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ.

В ході роботи семінару заступник директора Понінківського професійного ліцею Багінська Н.Г. презентувала навчальний заклад та виступила з доповіддю про шляхи впровадження ІКТ в навчально-виробничий процес та забезпечення належної якості підготовки кваліфікованих робітників.

Було цікаво віртуально відвідати уроки з професійно-теоретичної підготовки з тем: «Виготовлення дверної коробки», «Загальна технологічна схема виробництва паперу», «Обробка застібки на тасьму блискавку», лабораторно-практичну роботу «Механічна кулінарна обробка м’яса. Технологія приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї», «Створення навчальних відеофільмів». Педагоги навчального закладу презентували власний досвід впровадження ІКТ під час проведення занять теоретичної підготовки.

Наприкінці семінару усім учасникам було надано доступ до матеріалів (відеозаписів виступів, презентацій), які можуть бути використані ними в практичній роботі.

Такі вебінари дають можливість обмінюватись досвідом роботи, активно впроваджувати сучасні інноваційні технології, активні методи навчання, ІКТ в навчальний та управлінські процеси; сприяють в учнів розвитку бажання до творчої продуктивної праці, зацікавленості до професії, предмету, розвитку активних дій та досягають високої результативності.

Учасники відчули високий рівень заходу та висловили подяку його організаторам.
Заст. директора з НВР С.Є.Кучер


Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 601 | Додав: proflicey020