П`ятниця, 29.03.2024, 12:47 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2022 » Лютий » 18 » Герої не вмирають
09:56
Герої не вмирають
Щороку в Україні 20 лютого вшановують подвиг учасників Революції Гідності та увічнюють пам’ять Героїв Небесної Сотні. Революція Гідності стала переломним моментом у новітній історії нашої держави. Її події змінили всіх нас. Уже минуло вісім років, а спогади настільки яскраві, наче це було вчора. У цей день ми віддаємо шану тим, хто пожертвував найціннішим заради нашого майбутнього – власним життям.

Із метою вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні, у Шепетівському професійному ліцеї викладачем історії, Гуменюк Л.Р., було проведено у групі 203 урок мужності на тему «Небесна Сотня – в пам’яті назавжди».



В ході заходу здобувачі освіти познайомились з історичним і суспільним значенням Революції Гідності, короткими життєписами героїв Небесної Сотні, переглянули фрагменти фільму «Небесна Сотня. Зима, що нас змінила». Також почули розповідь про шепетівчанина, Дзявульського Миколу Степановича, який трагічно загинув на Майдані 20 лютого 2014 року

Герої Небесної Сотні віддали своє життя за те, щоб кожен наш новий день був сповнений свободи, надії та світла.

Ми Єдина країна! Ми всі прагнемо одного – миру, спокою, міцної і квітучої держави та чистого неба над головою.



Хай палають свічки пам’яті загиблих Героїв Небесної Сотні у наших серцях. Пам’ятаймо про їх подвиг у боротьбі за долю, за волю, за незалежність і свободу нашої з вами єдиної України! Герої не вмирають, поки живе пам’ять про них!
Викладач історії Гуменюк Л.Р.
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 300 | Додав: proflicey020