Неділя, 05.05.2024, 09:10 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2012 » Вересень » 3 » ДЗВІНОК У НОВЕ ЖИТТЯ
09:59
ДЗВІНОК У НОВЕ ЖИТТЯ
Суботнього першовересня вперше переступили поріг нашого ліцею майже 150 нових учнів, котрі виявили бажання навчатись в Шепетівці. Раді відзначити, що серед першокурсників не тільки жителі Хмельницької області, але і ті, хто приїхав до нас із Житомирщини, Волині, Закарпаття і Донеччини.

Багато із учнів ідуть шляхами своїх батьків - колишніх випускників нашого навчального закладу, немало тих, кому розповіли про ліцей друзі та знайомі. І кожен з них має тверде переконання того, що саме тут їм завжди підуть назустріч та допоможуть знайти свій шлях у житті.

Тридцять три рази першовересень кликав за парти нових учнів, адже саме стільки літ нашому ліцею.

Немала історія, писана кожним із нас, учнів, писана надовго, на десятиліття. Кожна увійшла в сторінку, сторінка-в книгу життя професійно-технічного навчального закладу.

Щороку випускники ліцею стають студентами вищих навчальних закладів, почасти продовжуючи навчання за обраною у нас спеціальністю.

Цьогорічний першовересень дав дзвінок у нове студентське життя чотирнадцятьом нашим випускникам.

Так, Роман Ляска і Євген Троц, які здобули у нас спеціальність столяра, верстатника деревообробних верстатів, навчаються у Кременецькому лісотехнічному коледжі, де продовжать удосконалювати свої професійні навики з обробки деревини.

Олександр Коклюк обрав інформаційні технології у Рівному, Тарас Гамрецький та Олександр Якубовський здобудуть нову для себе спеціальність «Управління персоналом та економіка праці»у вузах Тернополя та Кам’янця-Подільського, Конончук Леонід оволодіватиме бухгалтерським обліком в Шепетівському технікумі ПДАТУ, Валентина Гудочкіна стане закрійником, навчаючись у Рівному. Третьокурсницями у Калинівському технологічному технікумі стали наші випускниці Зайцева Оксана,Левчук Ольга та Мазурець Марія, по закінченні якого дівчата будуть технологами швейного виробництва.

Особливо хочу розповісти про членів літературної студії. Редактор нашої газети «Робітнича гвардія» Ірина Мирончук стане журналістом, навчаючись у Київському національному університеті культури і мистецтв.

Неодноразова переможниця обласних лінгвістичних конкурсів та олімпіад Діана Попова стане вчителем української мови та літератури - вона вступила до Рівненського державного педагогічного університету.

Переможниця обласного конкурсу гумористів Вікторія Іваніна навчається в Київському національному педагогічному університеті і матиме спеціальність дизайнера-конструктора.

А голова учнівського комітету ліцею, випускник 33 групи Богдан Галаш навчається в Польщі. Твердий чоловічий характер і напористість допомогли хлопцеві здійснити давню мрію - навчатись за кордоном. Він вступив до університету в місті Жашів за спеціальністю «Внутрішня безпека». Бачачи перед собою мету, Богдан за короткий час оволодів польською мовою і успішно склав вступні іспити до навчального закладу саме польською.

Це ще раз доводить те, що ми все можемо, якщо є справжня мрія і мета!

Олександр Зайцев - учень групи №212







Так приймав студентів Жешів (фото Б.Галаша)


01. Тут навчається Богдан (фото Б.Галаша)


Тут навчається Богдан (фото Б.Галаша)
Категорія: Новини, інформація | Переглядів: 1274 | Додав: proflicey020