Неділя, 28.04.2024, 21:32 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Жовтень » 22 » Допомога дітям з соціально-незахищених сімей - запорука успіху держави!
10:25
Допомога дітям з соціально-незахищених сімей - запорука успіху держави!
Хоча б раз у житті, кожна людина замислюється над сенсом життя і намагається знайти відповідь на таке просте і, водночас, складне питання: «В чому полягає сенс життя?». У більшості сенс життя – це родина, у деяких – це робота, у інших – хобі. І лише зовсім невелика кількість людей свідомо може сказати, що сенс їхнього життя – це допомога ближньому.

Шепетівський професійний ліцей саме такий заклад, де навчається багато учнів із соціально незахищених сімей. Так, на сьогоднішній день із 240 учнів ліцею 160 - це діти, які потребують допомоги: сироти, інваліди, діти з неповних та малозабезпечених сімей, багатодітних родин.

Зазвичай, батьки чи опікуни з різних причин не можуть самостійно надати дитині повноцінний розвиток і матеріальне забезпечення.

В нашому навчальному закладі для них створено належні умови перебування. Діти мають можливість недорого харчуватися, є медичний догляд, дозвілля учнів Шепетівського професійного ліцею спрямоване на фізичний та духовний розвиток. І в цьому нам допомагають небайдужі до долі дітей, майбутнього нашої держави, шепетівчани Валентина Миколаївна Ординська та Володимир Михайлович Сасюк, які кілька років поспіль з розумінням ставляться до проблем наших вихованців та разом з заступником директора з виховної роботи та соціальним педагогом ліцею здійснюють соціальний патронаж та соціальний супровід учнів нашого ліцею з соціально незахищених сімей.

Наша мета - опіка та виховання учнів, підтримка родин, що опинились у складних життєвих обставинах, збереження цілісності сім’ї.

Адміністрація ліцею та батьки учнів висловлюють щиру подяку за допомогу у створенні належних умов розвитку, навчання та виховання учнів нашого ліцею.

Соціальний педагог О.О. Ляска
Категорія: Кабінет психологічної служби | Переглядів: 505 | Додав: proflicey020