Неділя, 28.04.2024, 21:12 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Листопад » 26 » ДОЛЯ КРАЇНИ НЕБАЙДУЖА НАМ УСІМ
08:26
ДОЛЯ КРАЇНИ НЕБАЙДУЖА НАМ УСІМ
Відколи на сході нашої країни продовжується антитерористична операція, учні ліцею, як кажуть, тримають руку на пульсі:перегляд та обговорення останніх новин із зони АТО стало звичним не лише для мешканців гуртожитку, а й для учнів усіх без винятку навчальних груп. Не залишили байдужими жодного юнака долі наших випускників, які перебували в АТО, адже один із них загинув смертю героя, другий-перебував у полоні, з третім ось уже більше чотирьох місяців втрачено зв’язок.

Символічним можна назвати уривок листа нашим воїнам, котрий написав учень групи №412 В.Бойчук: «В АТО загинув мій друг, і ,я вважаю, що моє місце серед Вас, захисники рідної землі. Закінчу навчання і…- на схід.»

Свого часу учні та працівники ліцею відсилали в АТО продукти харчування та автозапчастин для бойової та автомобільної техніки для бійців, а ось тепер, із наближенням зими, ініціативна волонтерська група Шепетівки звернулась до нас із пропозицією виготовити для наших вояків підставки для приготування їжі у польових умовах.

За справу взялись зварювальники. Учні груп №104, 204, 304, під керівництвом майстрів виробничого навчання Головачук Т.Г., Якименка А.В., Вінічука С.М., виготовили і передали представникові ініціативної волонтерської групи 50 підставок для приготування їжі. За усіма даними, наші вироби вже в зоні АТО і слугують воякам із Хмельниччини.

О.О. Сурду - старший майстер ліцею
















Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 482 | Додав: proflicey020