Середа, 01.05.2024, 14:10 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2012 » Вересень » 24 » ДО ДНЯ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ
10:41
ДО ДНЯ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ
Військово-патріотичне виховання завжди мало чи не найважливіше значення у нашому ліцеї. Багато років поспіль навчальні групи спілкуються з ветеранами Великої Вітчизняної війни та праці, вивчають їх життєві дороги, надають необхідну допомогу.

Учні цікаві героїчним минулим нашого народу, а тому щовересня, напередодні Дня партизанської слави, у нашому навчальному закладі проходять заходи, які дають змогу нам, учням, глибше пізнати історію свого народу і своєї держави.

Традиційно у нас проходять між групами змагання з футболу на кубок юного героя Шепетівки Володі Ковальчука, якого 31 грудня 1943 року німці живцем спалили за диверсії на залізниці. Саме зараз команди змагаються за першість. Кубок переможцям, як за звичай, буде вручено на місці загибелі юного підпільника.

Члени військово-патріотичного клубу «Корчагінець», яким керує викладач захисту Вітчизни В.А.Малошик, 28 вересня вирушать у дводенний похід по місцях бойової слави. Вони відвідають могилу воїна-визволителя Шепетівки С.Федченка, рубежі оборони міста та місця масових страт фашистами населення (єврейського гетто та в’язнів розподільчого концентраційного табору).


Іде першість ліцею з футболу на кубок В.Ковальчука


Штефан Микола- член клубу «Корчагінець», учень групи №311
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 1058 | Додав: proflicey020