Вівторок, 07.05.2024, 02:06 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Січень » 4 » Дивовижне свято - Новий Рік!!!!
10:11
Дивовижне свято - Новий Рік!!!!
Новий рік - найулюбленіше, добре, казкове свято, яке чекають в кожному будинку, в кожній родині. Але ніхто так щиро не чекає Новорічного дива, чарівних перетворень і пригод, як наші діти. Адже збирається вся родина, всі дарують один одному подарунки. Люди в Новий рік стають добрішими і щасливішими. У чарівну ніч у блискучих вогнями ялинок всі веселяться і загадують бажання.

Дивовижне все-таки свято - Новий Рік! Стільки він несе з собою радість і чудес. Ось і в наш Шепетівський професійний ліцей він приніс з собою багато хорошого.

Новий рік! Ці слова у кожного асоціюються зі святковим настроєм, подарунками, іграми, розвагами.



Новорічні свята – це чудовий спосіб проявити свої акторські здібності. Підготовка почалася задовго до настання Новорічних свят. Учні з викладачами готували Новорічні газети, прикрашали навчальні кабінети, вихователь Дячук Ю.В. разом з мешканцями гуртожитку прикрашали кімнати, музичний керівник розучувала разом з своїми вихованцями пісні і танці.

У конкурсі «Новорічних газет » І місце зайняли учні 303 групи, ІІ місце - учні 103 групи, ІІІ місце – учні 204 групи.

У конкурсі « Новорічних кімнат» І місце зайняли мешканці кімнати № 333, ІІ місце - мешканці кімнати № 345, ІІІ місце – мешканці кімнати № 341.

Активними учасниками на новорічних дійствах стали учні 103, 104, 204, 303 груп.



28 грудня пройшов новорічний вечір відпочинку для учнів та викладачів Шепетівського професійного ліцею, на яких учні проводили конкурси, співали і танцювали. Свято проходило в залі біля новорічної ялинки та почалося з представлення невеликої новорічної казки з чаклунством і перетвореннями, запальними танцями. По закінченні вистави відбулася новорічна дискотека.



Під час новорічного вечора панувала атмосфера свята, чарівництва, відчувався позитивний емоційний настрій учнів та викладачів. Свято вдалося на славу. Звучало багато сміху та пісень.

Від імені адміністрації Шепетівського професійного ліцею ми дякуємо всім учням, викладачам за допомогу і активну участь в проведенні Новорічних свят.



Рижко Л.С.,
класний керівник 103 групи
Категорія: Новини, інформація | Переглядів: 571 | Додав: proflicey020