Четвер, 02.05.2024, 09:15 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Січень » 23 » ДЕРЖАВНА КВАЛІФІКАЦІЙНА АТЕСТАЦІЯ УЧНІВ ЗА ПРОФЕСІЄЮ «ЕЛЕКТРОМОНТЕР З РЕМОНТУ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ ЕЛЕКТОРУСТАТКУВАННЯ-4 РОЗРЯДУ»
10:41
ДЕРЖАВНА КВАЛІФІКАЦІЙНА АТЕСТАЦІЯ УЧНІВ ЗА ПРОФЕСІЄЮ «ЕЛЕКТРОМОНТЕР З РЕМОНТУ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ ЕЛЕКТОРУСТАТКУВАННЯ-4 РОЗРЯДУ»
Згідно робочого навчального плану 20 січня 2015 року відбулася Державна кваліфікаційна атестація учнів групи № 201 за професією «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування», яка визначила рівень кваліфікації та підготовки випускників до самостійної роботи з обраної професії.

Державна кваліфікаційна атестація проходила у формі захисту дипломних робіт. Засідання кваліфікаційних комісій проводилися за участі представників підприємств, організацій – замовників робітничих кадрів, а саме головуючого Башинського А.П. – начальника електромеханічного відділення ДП «Шепетівського ремонтного заводу» та представника від територіального управління держгірпромнагляду по Хмельницькій області – Назарова В.А..

Більшість учнів показала знання і вміння з обраної професії на достатній та високий рівні. Кращі учні професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» представили на ДКА творчі роботи на теми: «Регулювання частоти обертання ротора двигуна постійного струму» та «Перетворювачі напруги», тим самим поповнили матеріально-технічну базу кабінету.
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 497 | Додав: proflicey020