Вівторок, 07.05.2024, 01:45 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Лютий » 16 » ДЕРЖАВНА КВАЛІФІКАЦІЙНА АТЕСТАЦІЯ УЧНІВ ЗА ПРОФЕСІЄЮ "ЕЛЕКТРОМОНТЕР..." - 3 РОЗРЯДУ, "РАДІОМЕХАНІК..." - 4 РОЗРЯДУ
10:43
ДЕРЖАВНА КВАЛІФІКАЦІЙНА АТЕСТАЦІЯ УЧНІВ ЗА ПРОФЕСІЄЮ "ЕЛЕКТРОМОНТЕР..." - 3 РОЗРЯДУ, "РАДІОМЕХАНІК..." - 4 РОЗРЯДУ
Відповідно до робочого навчального плану 13 лютого 2015 року відбулася Державна кваліфікаційна атестація учнів групи № 412 за професією «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, радіомеханік з обслуговування та ремонту РТА».

Всі учні успішно здали державну випускну кваліфікаційну атестацію. Зокрема хочеться відмітити захист творчих дипломних та кваліфікаційних робіт учнів, які опановували професію «Радіомеханік з обслуговування та ремонту РТА».

Увагу привернули творчі роботи учнів на теми: «Цифрове телебачення DTV2», «Електронний еквівалент навантаження цифровою шкалою», «Прилад для визначення резонансний частот окустичних систем», тим самим поповнили матеріально-технічну базу кабінету та майстерні.

Голова комісії Вознюк П.А., начальник відділу капітального ремонту №2 ДП «Шепетівський ремонтний завод» та представник від територіального управління держгірпромнагляду по Хмельницькій області Назаров В.А – відзначили, що творчі роботи учнів виконані на високому рівні. Кожна з робіт розкриває актуальні теми сьогодення та заслуговує на увагу.

Старший майстер Сурду О.О.


Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 487 | Додав: proflicey020