Неділя, 28.04.2024, 07:14 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Грудень » 16 » ДЕНЬ НАВИВОРІТ
10:41
ДЕНЬ НАВИВОРІТ
З метою створення сприятливих умов для самореалізації особистості учнів, формування у них організаторських здібностей та навичок, лідерських якостей і відповідальності за результат своєї праці 9 грудня в ліцеї було оголошено Днем місцевого самоврядування, або, як ми звикли говорити, днем навиворіт:це коли учні мають можливість спробувати себе у ролі вчителя або керівника навчальним закладом.

Цього дня учениця гр..№303, голова учкому Водясова Дарія Олегівна була не тільки у ролі заступника директора з виховної роботи, а й проводила уроки іноземної мови в групах №203 і 303. Твердого характеру,завжди впевнена у собі Дарія цього разу помітно хвилювалась, адже допомоги від викладача А.С.Здрачук годі було чекати: сьогодні- вона не вчитель, а учень. Алла Станіславівна ледве отримала згоду хлопців на перевірку зошитів: останні твердо стояли на тому, що це справа учителя, а вона ж сьогодні ним не є.



Особливо організовано пройшов у групі № 204 урок фізвиховання, який проводив Щавінський Віталій Сергійович- учень цієї ж групи. Цікавим став той факт, що всі, без виключення, присутні на уроці були в спортивній формі та спортивному взутті. Учні Гордійчук Р. та Пономаренко І., які запізнились на урок, виконували додаткові вправи з віджимання від підлоги.



Учень групи №104 Яковлєв Олег у цей день був викладачем історії у своїй же групі. Готуючись до уроку, Олегу Анатолійовичу, за його твердженнями, довелось «перелопатити» багато матеріалу, який стосувався теми, говорити з людьми, що могли доповнити власними спогадами те, про що йшлося.

«Тепер я зрозумів,-говорить хлопець,- як нелегко вчителеві і приготуватись, і провести урок!»



Думку Олега Анатолійовича поділили й інші «вчителі»-Д.О.Водясова та В.С.Щавінський.

Л.Г.Сидорчук - заступник директора з ВР
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 515 | Додав: proflicey020