Понеділок, 29.04.2024, 04:41 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2012 » Серпень » 27 » Атестація кабінетів
16:53
Атестація кабінетів
Як тільки прозвучав останній дзвоник для учнів та випускників Шепетівського професійного ліцею, в закладі розпочалась кропітка підготовка до нового навчального року. І це зрозуміло, адже заздалегідь було намічено багато справ, які повинні посприяти покращенню умов навчання учнів, праці викладачів та майстрів. З найскладнішого – підготовка будівель та споруд навчально-виховного і виробничого призначення, зовнішніх та внутрішніх інженерних мереж до безперебійної роботи. Крім того, й традиційні поточні ремонти кабінетів, майстерень, коридорів…

У відповідності до Положення про навчальні кабінети загальноосвітніх навчальних закладів, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 20.07. 2004 р. № 601 та інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти, затвердженої наказом Міністерства освіти України від 15.04.1993 р. №102 із змінами та річного плану роботи ліцею 28 серпня 2012 року був проведений огляд готовності навчальних кабінетів Шепетівського професійного ліцею до 2012-2013 н. р.

Атестаційна комісія у складі Окунєвського О. А. – директора ліцею; Більчука М. С. – заступника директора з навчально-виробничої роботи; Сидорчук Л. Г. - заступника директора з навчально-виховної роботи; Васик М. В. – методиста ліцею; Кучер С. Є. – старшого майстра; Каплюка І. М. – помічника директора по ГР; Шелеп’юк Н. І. – головного бухгалтера ліцею, перевірила підготовку навчальних кабінетів до початку навчального процесу. При цьому відзначено, що усі завідуючі кабінетами провели якісний ремонт приміщень та меблів, забезпечили належний естетичний вигляд та санітарний стан кабінетів, поновили відповідні тематичні куточки.

Члени комісії були приємно вражені виконаною роботою завідуючих кабінетами. Була впорядкована і поновлена документація кабінетів, систематизовано наявне КМЗ предметів і професій, оформлені куточки державної символіки, з безпеки життєдіяльності та пожежної безпеки, правила поведінки учнів, стенди на допомогу випускникам до ДКА та ДПА, критерії оцінювання знань, постійні та змінні стенди у відповідності до специфіки предмету чи професії, графіки роботи та перспективні плани розвитку кабінетів на три роки.























М. В. Васик, методист ліцею
Категорія: Методична робота | Переглядів: 1140 | Додав: proflicey020