Четвер, 09.05.2024, 13:55 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Червень » 23 » Актуальність англійської мови у моїй професії
12:38
Актуальність англійської мови у моїй професії
Відповідно до наказу директора Департаменту освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації від 14.03.2016 року №122-од «Про проведення серед учнів ПТНЗ обласного конкурсу знавців іноземної мови «Моя професія – моє майбутнє» на тему: «Актуальність англійської мови у моїй професії», з метою розвитку творчих здібностей та пізнавальних інтересів учнів засобом пропаганди майбутньої професії, підвищення інтересу до поглибленого вивчення іноземних мов та підвищення рівня викладання іноземних мов було проведено обласний конкурс знавців іноземної мови «Моя професія – моє майбутнє».

Переможцем конкурсу у номінації «Найкращий сюжет» є учень нашого ліцею Садовець Олексій, який навчається на другому курсі (група 204) та здобуває професію «Слюсар-ремонтник, електрогазозварник».

Окремо хочеться сказати про викладача іноземної мови Здрачук Аллу Станіславівну. Вона в ході навчальних занять часто змінює види роботи, використовує багатий арсенал методичних прийомів при відпрацюванні навчального матеріалу. У практиці роботи поетапно відпрацьовує весь навчальний матеріал, уважно стежить за рівнем знань всіх учнів. На уроці постійно представлені закріплення і повторення навчального матеріалу, використовує метод проектів, технологію дебатів, технологію рольових ігор, проблемне навчання та ІКТ. На всіх щаблях навчання англійській мові вона застосовує проектно-дослідницьку діяльність з урахуванням особистих інтересів і запитів кожної дитини, постійно вдосконалює свою педагогічну майстерність.

Вітаємо з перемогою Садовця Олексія та викладача іноземної мови Здрачук Аллу Станіславівну.
Заступник директора з НВР С.Є.Кучер
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 572 | Додав: proflicey020